Prešernova ulica 1, 8290 Sevnica

T: +386 (0)7 814 03 04

M: +386 (0)51 457 741

E: info@knjiznica-sevnica.si

COBISS iskanje
COBISS iskanje

AUDIBOOK – novo v Knjižnici Sevnica

V aplikacijo se lahko prijavite s Facebook računom ali e-poštnim naslovom. Če se boste prijavili z elektronskim naslovom, si boste morali dodeliti geslo za vstop v aplikacijo.

Po prijavi iz menija v zgornjem levem kotu izberete Knjižnična izposoja (Library borrow), poiščete knjižnico, vpišete številko knjižnične izkaznice in geslo, ki ga uporabljate za storitev Moja knjižnica, ter potrdite izbiro oz. kliknete na Dodaj knjižnično izkaznico.

Knjige, ki so na voljo za izposojo, imajo v zgornjem desnem kotu simbol hišice. Knjigo si izposodite s klikom na ta gumb.

Naenkrat si lahko na eno člansko izkaznico izposodite do 5 zvočnih knjig. Rok izposoje je 14 dni. Podaljšanje ni možno, po preteku roka izposoja samodejno ugasne. Če knjigo predčasno vrnete ali poteče rok izposoje, lahko izberete nove naslove (do skupno pet izposoj).

Trenutno je za izposojo v Knjižnici Sevnica na voljo 100 različnih naslovov. Prisluhnete lahko leposlovju za odrasle ter  otroškim in mladinskim knjigam; med njimi je tudi več naslovov domačega branja. Ponujeni so naslovi slovenskih in tujih avtorjev.

Zvočne knjige, ki jih ponuja Knjižnica Sevnica, so sicer vidne tudi v katalogu Cobiss+, izposoja pa poteka samo preko mobilne aplikacije.

Več informacij o zvočnih e-knjigah in ponudbo si oglejte na povezavi audibook.app.
Navodila za knjižnično izposojo zvočnih knjig so dostopna
v videu na povezavi:
https://youtu.be/qR_EEVK14Ps.